POLITYKA PRYWATNOŚCI

1. Informacje ogólne.

1. Polityka prywatności związana jest z zapewnieniem bezpieczeństwa informacji prywatnych i danych osobowych zebranych za pośrednictwem stron internetowych w celach dla których są one zbierane i przetwarzane.

2. Ochrona informacji prywatnych dotyczących klientów naszego sklepu jest dla nas bardzo ważna i stanowi dla nas priorytet, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić im najwyższe bezpieczeństwo.

3. Operatorem serwisu sklepu internetowego działającego pod adresem www.ebiton24.com oraz administratorem danych osobowych jest Sprzedawca tj.: Maciej Pawela prowadzący działalność gospodarczą pod firmą MACIEJ PAWELA z siedzibą w Gorzowie, adres: ul. Nowowiejska 34, 32-660 Gorzów, NIP 628-217-22-40.

2. Dane osobowe.

1. W serwisie zbierane i przetwarzane są informacje dotyczące danych osobowych podanych dobrowolnie przez klientów w celu dokonania rejestracji oraz realizacji transakcji zakupu.

2. Dane osobowe nie są udostępniane podmiotom trzecim, inaczej niż za zgodą klientów. Sprzedawca przekazuje dane osobowe klienta dostawcy wyłącznie w niezbędnym zakresie koniecznym do realizacji dostawy.

3. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże brak zgody na przetwarzanie danych osobowych uniemożliwia rejestrację w serwisie oraz dokonanie zakupu, jak również realizację zamówień.

4. Przetwarzanie danych osobowych odbywa się na podstawie przepisów ustawy o ochronie danych osobowych.

5. W przypadku rejestracji w sklepie internetowym, podane dane osobowe przechowywane są w naszej bazie, co ułatwia w przyszłości zakupy w naszym sklepie.

6. Klient ma prawo dostępu do treści swoich danych, ich poprawiania a także żądania zaprzestania przetwarzania jego danych osobowych.

7. Sprzedający może odmówić usunięcia danych osobowych, jeżeli klient nie uregulował wszystkich należności wynikających z dokonanych zakupów na stronie sklepu lub naruszył obowiązujące przepisy prawa, a zachowanie danych osobowych jest niezbędne do wyjaśnienia wszelkich okoliczności z tym związanych.

 3. Newsletter.

1. Klienci mają możliwość otrzymywania informacji o aktualnych promocjach lub nowościach w naszym sklepie poprzez subskrybowanie newslettera naszego sklepu. W tym celu konieczne jest podanie swoich danych osobowych oraz adresu e-mail i numeru telefonu, jak również wyrażenie zgody na przetwarzanie swoich danych osobowych, w celach handlowych i marketingowych.

4. Informacja o plikach cookies.

1. Serwis korzysta z plików cookies.

2. Pliki cookies (tzw. ciasteczka) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym klienta i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych sklepu.

3. Klient ma prawo dostępu do treści swoich danych, ich poprawiania a także żądania zaprzestania przetwarzania jego danych osobowych.

4. Informacje zarejestrowane w plikach cookies są używane m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb klientów.

5. Ustawienia dotyczące cookies, klient może zmienić w swojej przeglądarce internetowej. Jeżeli ustawienia te pozostaną bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci urządzenia. Zmiana ustawień dotyczących plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu. 

6. Postanowienia końcowe.

1. Każda osoba korzystająca ze strony internetowej akceptuje zasady zawarte w polityce prywatności sklepu.

2. Serwis zastrzega prawo do wprowadzenia zmian w polityce prywatności.

 

Producenci

Baby DanBaby Shower GloveBabymoovBabyonoBambinoBebe-JouBIBI SwissBoonBrother MaxBrumeeCanpol BabiesChiccoDifraxDOIDY CUPDr Brown'sDRINK IN THE BOXEarth Friendly BabyFill'n SqueezeFranck & FischerHAPE InoviJack n' JillJolleinKid OLansinohLEGOLioneloLoviLUMAMAMMimijumiMimosMotherhoodNaobulleNattouNatursuttenNivea BabyNUKOopsPampersPhilips AventPink No MorePinokioPlan ToysPoofiPULPPURASkip HopSpuniTeepeeTiamoTootinyTwistshakeVTECHWaterWipesWishbearWishboneZAZU

Serwis korzysta z plików cookies. Więcej o plikach cookies

Zamknij